Kā saka: “dzīvo un mācies”. Cik dažādas kotletes esmu pārcepusi un cik desiņas no dažādām gaļām dabīgos apvalkos esmu pārtaisījusi, bet tādas desiņas sāku taisīt nesen. Es nesaprotu, kā es par to iepriekš neiedomājos.
Malto gaļu ir ļoti ērti sagatavot iepriekš, ielikt maisiņā un ievietot ledusskapī. Cepiet to tieši pirms pusdienām, neko nevajag veidot un rokas ir tīras.
Man ir gaļasmašīna, un to izmantoju bieži, bet šai receptei es labāk izmantoju dzirnaviņas ar bļodu. Tajā malto gaļu var samalt viendabīgākā masā, bet var samalt arī gaļas mašīnā, galvenais ierīkot stiprinājumu smalkai malšanai.
Sastāvdaļas:
Cūkgaļas plecs – 500-600 g
Sīpoli – 1 gab.
Ķiploki – 2 daiviņas
Piens – 100 ml
Garšvielas – pēc garšas
Pagatavošana:
Tātad, man bija cūkas lāpstiņa, es to sagriezu gabalos un ieliku blendera traukā, pievienoju sīpolus un ķiplokus.
Lasi vēl: Vairs nemokos ar aizsērējumiem – pateikšu priekšā kā no tā ātri tikt vaļā ar pudeles palīdzību. Apbrīnojama pazīstama santehniķa metode
Ieleju pienu, pievienoju sāli, piparus un papriku, lai desiņām piešķirtu patīkamu kūpinājuma aromātu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- 13. decembris – datums, kas brīdina par iespējamām nelaimēm: ko šajā dienā nedarīt, lai tās nepiesauktu
- Rimi veikalos gaidāmas lielas izmaiņas – Latvijā visu ieviesīs jau pēc 4 mēnešiem
- Rēzeknes veikala kasiere ”man pačukstēja” kāpēc nevajadzētu iepirkties pašapkalpošanās kasēs











