Kā saka: “dzīvo un mācies”. Cik dažādas kotletes esmu pārcepusi un cik desiņas no dažādām gaļām dabīgos apvalkos esmu pārtaisījusi, bet tādas desiņas sāku taisīt nesen. Es nesaprotu, kā es par to iepriekš neiedomājos.
Malto gaļu ir ļoti ērti sagatavot iepriekš, ielikt maisiņā un ievietot ledusskapī. Cepiet to tieši pirms pusdienām, neko nevajag veidot un rokas ir tīras.
Man ir gaļasmašīna, un to izmantoju bieži, bet šai receptei es labāk izmantoju dzirnaviņas ar bļodu. Tajā malto gaļu var samalt viendabīgākā masā, bet var samalt arī gaļas mašīnā, galvenais ierīkot stiprinājumu smalkai malšanai.
Sastāvdaļas:
Cūkgaļas plecs – 500-600 g
Sīpoli – 1 gab.
Ķiploki – 2 daiviņas
Piens – 100 ml
Garšvielas – pēc garšas
Pagatavošana:
Tātad, man bija cūkas lāpstiņa, es to sagriezu gabalos un ieliku blendera traukā, pievienoju sīpolus un ķiplokus.
Lasi vēl: Vairs nemokos ar aizsērējumiem – pateikšu priekšā kā no tā ātri tikt vaļā ar pudeles palīdzību. Apbrīnojama pazīstama santehniķa metode
Ieleju pienu, pievienoju sāli, piparus un papriku, lai desiņām piešķirtu patīkamu kūpinājuma aromātu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologi prognozē, kad beidzot Latvijā iestāties kārtīgs siltums, kad gaisa temperatūra būs +20 un vairāk grāduby Laura Blūma
- Šāda anomālija nebūs novērota jau desmit gadus – kam jāsagatavojas maija beigās un jūnija sākumāby Sandra Ločmele
- Pirms divām nedēļām atgriezos Latvijā no Spānijas un uzaicināju ciemos bijušo vedeklu un savu mazmeituby Rinalds Bergmanis